Prekiaujame stogo dangomis

Esame “HANBUD” stogų gamintojo atstovai Lietuvoje. Taip pat galime pasiūlyti ir kitų gamintojų produkcijos, tad pasirinkimas klientui – itin platus. Prekiaujame šiais skardinių stogų tipais: klasikinė danga, čerpės imitacija ir trapecinė danga. Daugiau informacijos apie kiekvieną jų rasite apačioje.

Klasikinė stogo danga

Atrodo klasiškai, minimalistiškai ir traukia akį, kas? – namai, su būtent šia stogo danga.

Čerpės imitacija

Jeigu dievinate tai, kaip atrodo čerpinis stogas, tačiau norite būti modernūs ir inovatoriški – modulinės skardinės čerpės kaip tik Jums!

Trapecinė danga

Paprasti sprendimai dažnai būna patys tinkamiausi. Galbūt trapecinė stogo danga yra būtent tai, kas labiausiai patarauks Jūsų akį?

Kodėl verta rinktis skardinį stogą pas mus?

Nes mes esame skardinio stogo dangų ekspertai! Galime pasiūlyti platų stogo dangų pasirinkimą. Per metus parduodame daugiau nei 50 000 m2 stogo dangos! Medžiagas sandeliuojame vietoje, tad Jums nereikės ilgai laukti pristatymo, kurį organizuotai atliekame patys. Taip pat, esame vieši, komunikabilūs ir atviri,- kviečiame sekti mus socialiniuose tinkluose. Susisiekite ir patikrinkite mūsų ekspertiškumą.

Skardinio stogo privalumai

Nors kai kurie klientai renkasi skardinį stogą susimontuoti patys, tačiau mes rekomenduojame šiuos darbus patikėti savo srities profesionalams. Taip sutaupysite ne mažai laiko bei išvengsite galimų nesklandumų ateityje.

Skardinis stogas sveria nedaug, palyginus su alternatyviomis medžiagomis. Lengvas konstruktyvas reiškia mažą apkrovą namui, o tai dar labiau prailgina ilgaamžiškumą.

Stogas nereikalauja daug dėmesio, o jo priežiūra yra ganetinai paprasta

Skardinio stogo niekada nereikės perdažyti, nebent nusibostų esama spalva. Jo nepuola rūdys. Jis tvirtas ir ilgaamžis. Esant mechaniniam pažeidimui, pavyzdžiui užkrituss medžiui ant stogo, galimas atskirų detalių keitimas naujomis.

skardiniai stogai turi didelę spalvų įvairovę. Lankstinių gamyboje naudojame RAL spalvinę paletę, kurią rasite čia.

Modernus, elegantiškas, minimalistinis skardinis stogas neabejotinai papuoš jūsų namą. Mūsų atliktus darbus kviečiame peržiūrėti socialiniuose tinkluose „Facebook” ir „Instagram”. Tai leis Jums greičiau ir užtikrinčiau priimti sprendimą.

Skardinio stogo kaina

Lyginant su kitais stogų tipais, skardinio stogo kaina yra laikoma vidutine: nėra pati brangiausia, bet taip pat nėra ir pati pigiausia. Atsižvelgus į visus skardinio stogo privalumus, galime drąisai teigti, kad būtent jis yra optimaliausias ir vienas geriausių sprendimų apdengiant savo namą. Jeigu norite gauti asmeninį pasiūlymą – užpildykite stogo kainos formą ir mes su Jumis susisieksime.

Adresas

Kuršių g. 2, PC Burbiškės, Vilnius
(centrinis angaras, 5 skyrius)

Darbo laikas

PIRM. – PENK. nuo 8 iki 17 val.

Susisiekite

+370 671 26061